WELKOM
COUNSELLING-COACHING
BLOESEMREMEDIES
Bach Bloesemremedies
Australische Bushbl.
Nederlandse bl.
F.E.S. (Californ.bl)
CREATIEVE THERAPIE
about me
Internet-/Tele-coach
Training
TARIEVEN
Route
Links & Downloads
CONTACT

 

 Praktijk  Mieke Barendregt                                                                                                                                                                                                                

 

 

 

Registertherapeut V.B.A.G. licentienr 98 0101 A 

 

 

  

AUSTRALISCHE BUSH Complex-REMEDIES

 

1. ABUND-Overvloed remedie
Helpt bij het loslaten van negatieve overtuigingen, familiepatronen,zelfondermijning en angst voor gebrek.  Voor een vreugedevol delen. Unverseel vertrouwen. Bij pessimisme, geslotenheid

 

2. ADOL-Puberteits remedie
Versterkt zelfaanvaarding en eigenwaarde, communicatie, sociale vaardigheden, harmonie in relaties, volwassenheid, emotionele stabiliteit en optimisme. Helpt om te kunnen gaan met veranderingen. Voor het gevoel van 'er niet bij te horen' . Bij verlegenheid. Woede. 'Het is niet eerlijk'-houding. Bij ongevoeligheid.

 

3. COGNIS-Leer-remedie
Versterkt de aandacht en helderheid bij spreken, zingen, lezen of studeren. Helpt om meer in je centrum te zijn. Brengt intuïtieve en rationele processen in evenwicht en helpt bij het integreren van ideeën en informatie. Bij dagdromen, verwarring en overweldigd te zijn.

 

4. CONFID-Zelfvertrouwen remedie
Brengt positieve kwaliteiten van zelfwaardering en vertrouwen naar buiten. Helpt om je op je gemak te voelen in de buurt van andere mensen en om trouw aan jezelf te zijn. Lost negatieve onbewuste overtuigingen over onszelf op. Helpt schuldgevoel dat gekoesterd wordt onder ogen te zien en los te laten. Bij schuchterheid, gebrek aan vertrouwen, slachtoffer mentaliteit. Helpt verantwoordelijkheid voor je leven te nemen. Helpt persoonlijke kracht te ontwikkelen.

 

5. DYNAMIS-Energie remedie
Helpt je met plezier in het leven te staan. Voor degenen die zich leeg, afgemat, ontmoedigd of belast door hun lichaam voelen. Helpt ook bij gevoelens  van fysieke beperking of begrenzing. Bij tijdelijk verlies van energie en enthousiasme. Harmioniseert de vitale krachten. Centreert.

 

6. EMERGENCY- Eerste hulp remedie
Helpt spanning, angst, paniek etc. te verminderen.  Helpt je te handhaven.
Neem ieder uur of indien nodig vaker in, tot je je beter voelt. Kan ook uitwendig toegepast worden of door een creme gemengd worden.

 

7. FEMIN - Vrouw remedie
Harmoniseert onevenwichtigheid tijdens de menstruatie en de menopauze. Zij maakt het mogelijk je eigen lichaam en schoonheid te ontdekken en je er goed over te voelen. Bij sterke stemmingswisselingen, vermoeidheid, niet houden van je lichaam. Geeft evenwicht. Maakt klam en stabiel en helpt met veranderingen om te gaan. 

 

8. HEARTSONG - Zang/spreken remedie
Maakt de stem vrij en opent het hart. Inspireert creatieve en emotionele uitdrukking op een zachte en kalme manier en geeft moed bij spreken of zingen in het openbaar.  Bij creatieve blokkades. Bij moeilijk je gevoelens uit te kunnen drukken.

 

9. MEDITATION - Meditatie
Helpt bij het gevoel psychisch 'leeggezogen' te zijn. Helpt je te richten op religieuze en geestelijke zaken. Versterkt de aura. Bij beschadigde aura, ook door te snelle lichamelijke groei. Nerveusiteit, gespannenheid; psychische aanvallen. Versterkt de intuïtie.

 

10. RELATIONSHIP - Relatie remedie
Helpt bij het verbeteren van de kwaliteit van vooral intieme relaties. Helpt je te bevrijden van wrok, geblokkeerde emoties en van de verwarring, emotionele pijn en beroering van een moeizame relatie. Ze helpt je je vrij te voelen om gevoelens onder woorden te brengen en uit te drukken en hierdoor de communicatie te verbeteren. Geeft inzicht inde de vroeg ontstane conditionering en de patronen vanuit de familie die onze huidige volwassen relaties beïnvloeden. Bij moeite met het aangaan van relaties. Helpt te vergeven.

11. SEXUALITY - Seksualiteit remedie
Helpt bij het loslaten van schaamte en de gevolgen van sexueel misbruik. Helpt je op je gemak te voelen met je lichaam en het volledig te accepteren. Helpt je jezelf in staat te stellen je open te stellen voor sensualiteit en aanraking en om te genieten van lichamelijke en emotionele intimiteit. Helpt passie en interesse in relaties te vernieuwen. Bij angst voor intimiteit.

12. SOLARIS - Zon/Vuur remedie
Verzacht bijzonder goed de angst en de spanning die in verband staan met vuur, hitte en de zon.

13. TRANSITION -  Overgangs remedie
Helpt bij het loslaten van oude situaties en laat nieuwe mogelijkheden met enthousiasme tegemoet zien.
Helpt de angst voor de dood te verzachten en zich met de dood te verzoenen. Geeft kalmte, waardigheid en sereniteit.

14. TRAVEL - Reis remedie
Helpt tegen spanningen in verband met reizen, in het bijzonder met vliegreizen. Helpt bij jetlag eerder in balans te komen. Helpt je gecentreerd te zijn. Helpt je je gevoel van persoonlijke ruimte te handhaven. Bij desoriëntatie. Bij uitputting en leegte

 

 

Mieke Barendregt-van Wijk, Energetsiche therapie & Procesbegeleiding   Registertherapeut V.B.A.G., licentienr. 98 01 01A

Top
Adres: Burg. de Withstraat 9, 3732EH, De Bilt.  | E-mail: barendregtlifecoaching.nl