WELKOM
COUNSELLING-COACHING
LifeCoaching
indicaties LC
lifecoach intake
Counselling
BLOESEMREMEDIES
CREATIEVE THERAPIE
about me
Internet-/Tele-coach
Training
TARIEVEN
Route
Links & Downloads
CONTACT

Individuele coaching bestaat gemiddeld uit 3 tot 8 gesprekken van anderhalf uur. Deze worden ondersteund door opdrachten welke gericht zijn op uw situatie. 

U kunt als groep, met zijn tweeen of individueel een coachingstraject doorlopen. Daarnaast geef ik ook trainingen voor bedrijven op locatie. Indien u een fysieke beperking heeft is het mogelijk om thuis bezocht te worden. De gesprekken en oefeningen zullen grotendeels plaatsvinden in mijn praktijk maar een coachinggesprek in de natuur of op een andere locatie is niet uitgesloten.Jarenlange  praktijkervaring als natuurgeneeskundig therapeut, docent schilderen en creatieve handvaardigheid worden ingezet als extra ondersteuning om uw doel(en) zo effectief en ook zo aangenaam mogelijk te bereiken. 

Een ding staat vast: de coaching duurt niet langer als nodig is.

Individuele coaching bestaat gemiddeld uit 3 tot 8 gesprekken van anderhalf uur. Deze worden ondersteund door opdrachten welke gericht zijn op uw situatie. Jarenlange  praktijkervaring als natuurgeneeskundig therapeut, docent schilderen en creatieve handvaardigheid worden ingezet als extra ondersteuning om uw doel(en) zo effectief en ook zo aangenaam mogelijk te bereiken. Een ding staat vast: de coaching duurt niet langer als nodig is.

U kunt als groep, met zijn tweeen of individueel een coachingstraject doorlopen. Daarnaast geef ik ook trainingen voor bedrijven op locatie. Indien u een fysieke beperking heeft is het mogelijk om thuis bezocht te worden. De gesprekken en oefeningen zullen grotendeels plaatsvinden in mijn praktijk maar een coachinggesprek in de natuur of op een andere locatie is niet uitgesloten.


 

Het intake-gesprek

Een coachingtraject begint met een intake-gesprek. Hierin verkennen we het probleem waar u aan wilt werken en of het klikt tussen u en mij.

Na de intake geeft ik mijn visie op de essentie van het probleem en bespreken wij de aanpak die het meest geschikt lijkt. Dat kan betekenen dat ik u voorstel een serie vervolggesprekken te houden, en aangeef waaraan in die gesprekken gewerkt zal worden. Er kan een inschatting worden gemaakt van het aantal benodigde gesprekken en van het resultaat dat haalbaar is. Het is ook mogelijk dat u een ander advies krijgt of een doorverwijzing. Als u zelf ook een goed gevoel hebt over het gesprek, kan meteen een afspraak voor een vervolggesprek worden gemaakt.

Na het intake-gesprek kan een voorstel worden geschreven voor het te verwachten aantal gesprekken en de kosten. 

 

Indien u meer wilt weten kunt u via het CONTACT-FORMULIER  of telefonisch een afspraak maken voor een informerend gesprek

Mieke Barendregt-van Wijk

Top
Adres: Burg. de Withstraat 9, 3732EH, De Bilt.  | E-mail: barendregtlifecoaching.nl