WELKOM
COUNSELLING-COACHING
BLOESEMREMEDIES
CREATIEVE THERAPIE
BIORESONANTIE
about me
INTEGRA-MASSAGE
STEM-ANALYSE
Waar staat VA voor?
Matching
Download brochure VA
TARIEVEN
Route
Links & Downloads
Contact


   Praktijk  Mieke Barendregt                                                                                                                                                                                                                                                

                                                                                                                                                                                                                                               

 

       

VA  3   

Relatie-analyse

 

Door het matchen van twee verschillende personenen kan men met VoiceAnalyse  een inzicht krijgen in de raakvlakken tussen twee personen. Een enkele stemopname duurt ongeveer twee minuten, dus een uitgebreide relatie-analyse is binnen 5 minuten tot uw beschikking!

 

Bij deze matching wordt gekeken naar de mate van balans, de aanwezigheid van paralellen en de hoeveelheid raakvlakken ten opzichte van een gemiddelde. 

Er wordt inzicht verkregen of twee personen veel gemeen hebben. De analyse geeft een beeld of zij elkaar aanvullen en versterken of elkaar juist eerder zullen tegenwerken en hoe zij op elkaar zullen reageren in stress-situaties.

 

In sommige situaties zoals  (werk)relaties kan het b.v. gewenst zijn dat personen elkaar aanvullen; in andere juist dat personen veel op elkaar lijken.

 

De Relatie-analyse biedt u de mogelijk om bewust te worden van aspecten binnen een relatie die meer mogelijk meer aandacht verdienen. Eenmaal bewust geworden van aanwezige verschillen kan er gewerkt worden aan  positieve oplossingen of aanvullingen. Zo kan er b.v. binnen een team veel analytisch vermogen zijn maar te weinig daadkracht om beslissende stappen te ondernemen. Wanneer dat duidelijk is kan er b.v. tijdelijk aanvullende expertiese worden gezocht waardoor er meer balans ontstaat binnen een uit te voeren project.

 

Top
Adres: Burg. de Withstraat 9, 3732EH, De Bilt.  | E-mail: barendregtlifecoaching.nl